Apple AirPods

Apple

Da biste dobili cenu za otkup Apple AirPods slušalice potrebno je da popunite opis uredjaja. Ukoliko želite da prodate uredjaj, kliknite na dugme “Prodaj”.

Napomena: Otkupne cene kalkulatora nisu 100% pouzdane. Za tačnu cenu molimo pozovite telefonom.

60.00100.00

Brisanje
Prodaj

Otkup Apple AirPods

Bežične. Jednostavne. Magične.

Čim ih izvadiš iz kutije, spremne su za povezivanje sa svim tvojim Apple uređajima. Dok pričaš, kristalno jasno prenose tvoj glas. Upoznaj AirPods, neviđen spoj jednostavnosti i tehnologije. Pravo malo čudo. Mi vršimo otkup Apple AirPods i ostalih slušalica.

airpods 1 - Apple AirPods

Bežične slušalice – bez zapetljancije

Nakon što ih upariš, AirPods slušalice se automatski aktiviraju i više nema potrebe za ponovnim povezivanjem. Jednako se lako i koriste, same prepoznaju kada su u tvojim ušima i odmah prestaju sa radom čim ih izvadiš. Naravno, odlično rade sa svim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.

AirPods revolucija

Iza svih revolucionarnih stvari koje AirPods čine tako posebnim, stoji čip Apple W1. Posebno je osmišljen za bežično povezivanje koje osigurava bolju vezu i poboljšan zvuk. Uz sve to ima i skromnu potrošnju baterije, pa sa jednim punjenjem možeš da uživaš u do 5 sati savršeno čistog zvuka.

airpods 2 - Apple AirPods

Znaju kada pričaš – Znaju kada slušaš

Brzinomer glasa detektuje tvoj govor, a dva mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se da spoljna buka ne prigušuje zvuk glasa.

Čim staviš slušalicu u uvo, optički senzori i brzinomeri pokreta obaveštavaju ovog malog genijalca koji automatski pokreće reprodukciju, uključuje mikrofon i kontroliše zvuk. Na tebi je samo da izabereš da li hoćeš da koristiš samo jednu ili obe slušalice.

24 sata slobode

Sa potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš da slušaš muziku pet sati. I uvek te prate u stopu jer njihova kutija za punjenje čuva u sebi dodatnu količinu energije koja pruža više od 24 sata rada. Ako želiš brzo da napuniš slušalice ostavi AirPods u kutiji na 15 minuta i ekspresno dobijaš još 3 sata rada. Ako želiš da proveriš koliko je baterije još ostalo, samo ih približi tvom iPhoneu.

airpods 3 - Apple AirPods

Nečuveno dobar zvuk

Prava muzika za tvoje uši. Bez obzira da li se radi o muzici ili filmovima, AirPods slušalice pružaju bogat, visokokvalitetan AAC zvuk. Dok pričaš, par mikrofona sa prostornim filtriranjem pobrinuće se za pozadinsku buku, tako da se čuješ jasno i glasno.

Podeli na društvenim mrežama:
facebook - Apple AirPods
Facebook
twitter - Apple AirPods
Twitter
pinterest - Apple AirPods
Pinterest
Stanje uredjaja

Nov, Polovan

Proizvođač

Podeli na društvenim mrežama:
facebook - Apple AirPods
Facebook
twitter - Apple AirPods
Twitter
pinterest - Apple AirPods
Pinterest

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Prvi ocenite “Apple AirPods”

Još ucek nema recenzija