O NAMA

Šta mi radimo?

Naša osnovna delatnost je otkup novih i polovnih tehničkih uredjaja. Vršimo otkup mobilnih telefona, tablet računara, laptop računara, smart televizora, fotoaparata i objektiva, konzola i igrica, akcionih kamera, smart satova i ostale tehnike.

Istorija sajta

Sajt otkuptehnike.com počeo je sa radom 2013. godine. Dugi niz godina bavimo se otkupom tehničkih uređaja i iza sebe imamo više hiljada zadovoljnih klijenata. Naš sajt je prvi u Srbiji specijalizovan za online procenu vrednosti tehničkih uređaja.

Naša vizija

Otkup Tehnike ima cilj da klijentima olakša prodaju tehničkih uređaja. Kod nas možete prodati uređaj koji ne koristite i dobiti najbolju otkupnu cenu. Sve to možete obaviti za samo nekoliko minuta. Brzo sigurno i jednostavno!

Saradnja

Ukoliko želite da sarađujete sa nama, stojimo vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem stranice kontakt. Uvek smo dostupni za pitanja vezana za kupoprodaju tehničkih uređaja, kao i za sva druga pitanja, sugestije i primedbe.

Zašto smo najbolji?

Za naše cenjene klijente dostupni smo 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Možete nas kontaktirati telefonom, email-om ili putem kontakt formulara.

Mi nudimo najbolje otkupne cene za vaš tehnički uređaj. Kod nas možete prodati mobilni telefon, kompjuter, kameru, ili bilo koji drugi gadget po najboljim cenama

Nudimo najbržu isplatu prilikom otkupa tehničkih uređaja. Prodajte vaš uređaj za keš za samo nekoliko minuta. Isplata je moguća i na bankovni račun.

Privatnost naših klijenata je na prvom mestu. Otkupljeni uređaji se vraćaju na fabrička podešavanja prilikom kupoprodaje i svi podaci iz uređaja se trajno brišu.

Podeli na društvenim mrežama:
facebook - O NAMA
Facebook
twitter - O NAMA
Twitter
pinterest - O NAMA
Pinterest