,

P9 Lite

Huawei

Da biste dobili cenu za otkup Huawei P9 Lite potrebno je da popunite opis uredjaja. Ukoliko želite da prodate uredjaj, kliknite na dugme “Prodaj”.

Napomena: Otkupne cene kalkulatora nisu 100% pouzdane. Za tačnu cenu molimo pozovite telefonom.

70.00100.00

Brisanje
Prodaj

Otkup Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite je telefon koji ima sve – i izgled i funkcije, ali i mogućnost da pomogne u planiranju i izvršavanju obaveza, kao i da zabavi. Njegov izgled je u stilu popularnog P9 modela. Koji je prvi smartfon sa dve kamere na poleđini. P9 Lite je izrađen od metala (ram) i posebno obrađene plastike nazad i spreda. Koja je meka na dodir i omogućava čvrst hvat, kako telefon ne bi „bežao“ iz ruku. Oko zadnje kamere je poseban detalj. Prozirna, sjajna lajsna u boji kućišta, koja P9 Lite čini „kul“ čak i kad je položen ekranom nadole. Otkup Huawei P9 Lite.

Otkup Huawei Telefona

Huawei P9 Lite je telefon koji ima sve – i izgled i funkcije, ali i mogućnost da pomogne u planiranju i izvršavanju obaveza, kao i da zabavi. Njegov izgled je u stilu popularnog P9 modela. Prvi smartfon sa dve kamere na poleđini. P9 Lite je izrađen od metala (ram). Posebno obrađene plastike nazad i spreda, koja je meka na dodir i omogućava čvrst hvat. Kako telefon ne bi „bežao“ iz ruku. Oko zadnje kamere je poseban detalj – prozirna, sjajna lajsna u boji kućišta, koja P9 Lite čini „kul“ čak i kad je položen ekranom nadole.

Pametni telefon za mlade trebalo bi da bude lak za korišćenje i da nudi brz pristup ključnim opcijama. Huawei P9 Lite zato ima jasan i praktičan glavni meni. Meni Podešavanja nude opcije sortirane po učestalosti njihove upotrebe. Sve aplikacije su tamo gde očekujete da se nalaze – na početnom ekranu. Koji može da se organizuje kako korisnik odredi, da se „lista“ na različite načine i da se koriste grupe ikonica ili vidžeti.

Otkup Huawei P9 Lite

Mladi ljudi posebno cene privatnost, jer njihov telefon je sav njihov svet – pun fotki, SMS-ova, Messenger i WhatsApp prepiski, Viber stikera ili Snapchat uspomena. Ono što oni žele jeste da budu sigurni da niko drugi ne može da pristupi njihovom pametnom telefonu.

Osim toga, roditelji bi svakako trebalo da imaju mogućnost pristupa detetovom telefonu u hitnim slučajevima. Skener otiska prsta na Huawei P9 Lite zadovoljava obe potrebe: čuva telefon. Od pristupa drugim osobama, a omogućava da sačuvate svoj otisak prsta kako biste mogli da pristupite podacima kad vi to poželite. Kako P9 Lite pamti nekoliko otisaka prstiju, jedan od njih može biti otisak prsta roditelja ili neke druge osobe.

Izvor: mondo.rs

Podeli na društvenim mrežama:
facebook - P9 Lite
Facebook
twitter - P9 Lite
Twitter
pinterest - P9 Lite
Pinterest
Šifra proizvoda: N/A Kategorije: ,

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Prvi ocenite “P9 Lite”

Još ucek nema recenzija