,

Mate 10 Pro

Huawei

Da biste dobili cenu za otkup Huawei Mate 10 Pro potrebno je da popunite opis uredjaja. Ukoliko želite da prodate uredjaj, kliknite na dugme „Prodaj“.

Napomena: Otkupne cene kalkulatora nisu 100% pouzdane. Za tačnu cenu molimo pozovite telefonom.

400.00450.00

Brisanje
Prodaj

Otkup Huawei Mate 10 Pro

Vrhunski uređaj koji će promeniti tvoj život

Elegantan dizajn

Dizajniran da tvoju viziju pretvori u realnost. FullView displej poseduje zapanjujući novi ekran od 6 inča i HDR tehnologiju za živopisne i svetle boje. Huawei Mate 10 Pro poseduje i snažno stakleno kućište jedinstveno elegantnog dizajna.
4422 d - Mate 10 Pro

Vrhunske performanse

Prvi na svetu Kirin AI procesor povećava brzinu i efikasnost putem svoje AI računarske platforme sa namenskim NPU (Neural-Network Processing Unit) i donosi ti brže i bolje korisničko iskustvo.
Pored toga, Huawei Mate 10 Pro poseduje dugotrajnu i snažnu bateriju od 4000 mAh, kao i tehnologiju koja na osnovu korišćenja uči kako da najbolje alocira snagu baterije i produži njeno trajanje.
4423 d - Mate 10 Pro

Inteligentna kamera

Huawei Mate 10 Pro sa novom Leica Dual kamerom daje vrhunski kvalitet slike, uz minimalan napor, dok uz nove algoritme, u realnom vremenu identifikuje različite tipove objekata i prilagođava podešavanja kamere, omogućavajući savršenu osvetljenost i oštrinu fotografije.
Izvor: telenor.rs
Podeli na društvenim mrežama:
facebook - Mate 10 Pro
Facebook
twitter - Mate 10 Pro
Twitter
pinterest - Mate 10 Pro
Pinterest
Šifra proizvoda: N/A Kategorije: ,

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Prvi ocenite “Mate 10 Pro”

Još ucek nema recenzija